Jedličkův ústav a školy ilustrace Jedličkův ústav a školy – kvalitní bezbariérová škola, která ucelenou rehabilitací připravuje děti a mládež s tělesným postižením k integraci do života. logo Praha
Jedličkův ústav a Mateřská škola a Základní škola a Střední škola, V Pevnosti 4, 128 41 Praha 2,
tel.: 241 083 233, e-mail: jus@jus.cz, IČO: 70 87 31 60
ilustraceO nás
ilustraceAktuality z Jedle
ilustraceNaše služby
ilustraceBezbariérové školy JÚŠ
Projekty a pravidelné aktivity
Centrum služeb Vyšehrad
Pronájmy volných prostor
Výběrová řízení a pracovní příležitosti
Podporují nás
Kontakty
110 let Jedličkova ústavu
Fotogalerie
Objednávání jídel
Mapa stránek

volná pracovní místa

Hledáme:

-   Fyzioterapeut/ka
Příjmeme fyzioterapeutku/ta pro pracoviště Jedličkova ústavu na Vyšehradě.
Požadujeme: vzdělání v oboru, vhodné i pro absolventy, vzdělání z dalších certifikovaných kurzů vítáno, spolehlivost, samostatnost, empatii, pozitivní a vstřícný přístup ke klientům, ochota dále se vzdělávat a schopnost týmové spolupráce.
Nabízíme: práci na plný úvazek, práci v dobrém a fungujícím kolektivu, zaměstnanecké benefity, možnost dalšího vzdělávání, moderní, nadstandardně vybavené pracoviště.
Staňte se součástí našeho týmu a pomáhejte spolu s námi zmírnit rozsah postižení a zvýšit kvalitu života našich klientů.
Další informace při pracovním pohovoru.

-   Sanitář/sanitářka
přijmeme sanitáře/sanitářku pro pracoviště Jedličkova ústavu. Pracoviště je moderně vybavené a umístěné v centru Prahy (Vyšehrad).
Požadujeme: Samostatnost, komunikativnost, sanitářský kurz nebo kurz pracovníka v sociálních službách, bezúhonnost, pozitivní a vstřícný přístup ke klientům, spolehlivost při plnění pracovních úkonů.
Nabízíme: Práci na HPP, platový tarif dle NV 341/2017 Sb. platných předpisů + příplatky. Benefity ve formě dotovaného stravování, příspěvku na dovolenou, možnost dovolené v našem rekreačním středisku v Jižních Čechách, příspěvek na penzijní připojištění a další. Práci v přímé péči o klienty na úseku léčebné rehabilitace (vodoléčba), jednosměnný provoz, pevná pracovní doba, práci v dobrém a fungujícím kolektivu.
Další informace při pracovním pohovoru.

-   Učitel / učitelka základní školy
přijmeme učitelku/učitele pro základní školu na celý úvazek s převahou hodin českého jazyka a anglického jazyka na základní škole a částečně i na střední škole, ve škole zřízené pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami. Jedná se o pracovní smlouvu na dobu určitou – zástup za mateřskou dovolenou s nástupem od 1.3.2024, případně dle domluvy.
Požadujeme: Vzdělání podle zákona č. 563/2004 Sb. §9 odst. 7
Nabízíme: Mzdové podmínky dle platných předpisů. Smysluplnou a odpovědnou práci v renomovaném zařízení s více jak stoletou tradicí, dobrý pracovní kolektiv a příjemné pracovní prostředí v lokalitě Vyšehradu. Podporu dalšího vzdělávání a rozvoje zaměstnance. Příspěvek na stravování, příspěvek na penzijní připojištění atd.. Pozice je vhodná i pro absolventy.
Další informace při pracovním pohovoru.

-   Zdravotní sestra / zdravotní bratr
do třísměnného provozu JÚŠ.
Požadujeme: minimálně ukončené středoškolské vzdělání s maturitou, spolehlivost při plnění pracovních úkolů, trestní bezúhonnost, empatii a schopnost individuálního přístupu. Nástup možný ihned, event. po vzájemné dohodě.
Nabízíme: Smysluplnou a odpovědnou práci v renomovaném zařízení s více jak stoletou tradicí, dobrý pracovní kolektiv a příjemné pracovní prostředí v lokalitě Vyšehradu. Platové zařazení dle Nařízení vlády č. 341/2017 Sb..+ osobní a zvláštní příplatky. Benefity ve formě dotovaného stravování, příspěvku na dovolenou, možnost dovolené v našem rekreačním středisku v Jižních Čechách, příspěvek na penzijní připojištění a další.
Další informace při osobním pohovoru.

-   Učitel / učitelka MŠ
Požadujeme: vysokoškolské vzdělání zaměřené na speciální pedagogiku, základy logopedie předností, spolehlivost, flexibilitu, schopnost individuálního přístupu, empatii, trestní bezúhonnost.
Nabízíme: příjemné pracovní prostředí, dovolená 8 týdnů.  Platový tarif dle NV 341/2017 Sb. platných předpisů + příplatky. Podporu dalšího vzdělávání a rozvoje zaměstnance. Příspěvek na stravování, příspěvek na penzijní připojištění atd..
Další informace při pracovním pohovoru.

-   Ergoterapeut / ergoterapeutka
Požadujeme: vzdělání v oboru, vhodné i pro absolventy, vzdělání z dalších certifikovaných kurzů vítáno, spolehlivost, samostatnost, empatii, pozitivní a vstřícný přístup ke klientům, ochota dále se vzdělávat a schopnost týmové spolupráce
Nabízíme: práci na zástup za MD, úvazek dle dohody, práci v dobrém a fungujícím kolektivu, nadstandardně vybavené pracoviště. Platový tarif dle NV 341/2017 Sb. platných předpisů + příplatky. Podporu dalšího vzdělávání a rozvoje zaměstnance. Příspěvek na stravování, příspěvek na penzijní připojištění atd..
Další informace při pracovním pohovoru.

-   Asistent / asistentka pedagoga
Požadujeme: vzdělání dle § 20 odst.1, Zákona č.563/2004Sb., ÚSO + kurz asistenta pedagoga, nebo VŠ pedagogické. Trestní bezúhonnost.
Schopnost týmové práce, spolehlivost, empatie. Ochota dále se rozvíjet a vzdělávat.
Nabízíme: platový tarif dle NV 341/2017 Sb. platných předpisů + příplatky.
Smysluplnou a odpovědnou práci v příjemném prostředí. Podporu dalšího vzdělávání a rozvoje zaměstnance. Příspěvek na stravování, příspěvek na penzijní připojištění atd..
Další informace při pracovním pohovoru.

-   Vychovatel / vychovatelka
Požadujeme: Vzdělání dle § 16, Zákona č. 563/2004 Sb. (Zákona o pedagogických pracovnících), trestní bezúhonnost, pozitivní vztah k mladým lidem s postižením a k oboru, schopnost týmové spolupráce. Ochota se dále rozvíjet a učit. Výhodou je praxe v práci s lidmi s tělesným postižením a zkušenosti s individuálním plánováním.
Nabízíme: Smysluplnou a odpovědnou práci v renomovaném zařízení s více jak stoletou tradicí, dobrý pracovní kolektiv a příjemné pracovní prostředí v lokalitě Vyšehradu. Hlavní část pracovního výkonu v odpoledních a večerních hodinách.
Podporu dalšího vzdělávání a rozvoje zaměstnance. Příspěvek na stravování, příspěvek na penzijní připojištění atd..
Platové zařazení dle nařízení vlády č. 341/2017Sb., dovolená 8 týdnů. Další informace při osobním pohovoru.
Základní náplň: Výchovná činnost, organizace volnočasových aktivit s klienty, dopomoc v zajištění hygienických a osobních potřeb klientů, aktivity směřující k všeobecnému rozvoji klientů - v oblastech sebeobsluhy, samostatnosti, vzdělávání a zájmových aktivitách.
Další informace při pracovním pohovoru.

-   Učitel / učitelka střední školy AJ 
zřízené pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami (Jedličkův ústav a školy) pro výuku anglického jazyka a ekonomiky na plný úvazek.
Požadujeme též akreditaci hodnotitele a zadavatele společné části maturitní zkoušky.
Vzdělání podle zákona č. 563/2004 Sb. §9 odst. 7 nutné.
Nabízíme: Smysluplnou a odpovědnou práci v renomovaném zařízení s více jak stoletou tradicí, dobrý pracovní kolektiv a příjemné pracovní prostředí v lokalitě Vyšehradu. Platový tarif dle NV 341/2017 Sb. platných předpisů + příplatky. Podporu dalšího vzdělávání a rozvoje zaměstnance. Příspěvek na stravování, příspěvek na penzijní připojištění atd..
Další informace při pracovním pohovoru.

-   Učitel / učitelka střední školy pro výuku písemné komunikace a IKT na Obchodní škole a NJ na ZŠ
zřízené pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami (Jedličkův ústav a školy) pro výuku písemné komunikace a IKT na Obchodní škole a NJ na ZŠ (plný úvazek).
Požadujeme: Vzdělání podle zákona č. 563/2004 Sb. §9 odst. 7 nutné.
Nabízíme: Smysluplnou a odpovědnou práci v renomovaném zařízení s více jak stoletou tradicí, dobrý pracovní kolektiv a příjemné pracovní prostředí v lokalitě Vyšehradu. Platový tarif dle NV 341/2017 Sb. platných předpisů + příplatky. Podporu dalšího vzdělávání a rozvoje zaměstnance. Příspěvek na stravování, příspěvek na penzijní připojištění atd.
Další informace při pracovním pohovoru.

  • provozního zaměstnance: 

-   Uklízečka/uklízeč
Přijmeme uklízečku/uklízeče na HPP, úvazek 1,0. Začátek směny 6,00 hod. Pracoviště je v centru Prahy (Vyšehrad).
Požadujeme: Pracovitost, odpovědnost, spolehlivost, pečlivost a bezúhonnost, nekuřák.
Nástup – červen, červenec 2024.
Nabízíme: Práci na HPP, platový tarif dle NV 341/2017 Sb. platných předpisů + příplatky. Benefity ve formě dotovaného stravování, příspěvku na dovolenou, možnost dovolené v našem rekreačním středisku v Jižních Čechách, příspěvek na penzijní připojištění a další. Výborná dostupnost MHD.

-   Vrátný/vrátná
Přijmeme pracovníka do vrátnice se směnným provozem - 12 hod: denní/noční, úvazek 1,0. Pracoviště je v centru Prahy (Vyšehrad).
Požadujeme: Vzdělání - min. vyučení, člověk technického typu, odpovědnost, spolehlivost, pečlivost, aktivita, bezúhonnost, práce na PC, EPS, EZS, nekuřák, abstinent, příjemné vystupování, dobrá čeština, vhodné pro čerstvého důchodce. Nástup – červen 2024.
Nabízíme: Práci na HPP, platový tarif dle NV 341/2017 Sb. platných předpisů + příplatky. Benefity ve formě dotovaného stravování, příspěvku na dovolenou, možnost dovolené v našem rekreačním středisku v Jižních Čechách, příspěvek na penzijní připojištění a další. Výborná dostupnost MHD.

-   Vedoucí školní kuchyně
Požadujeme: středoškolské vzdělání, samostatnost, bezúhonnost. Znalost normování, znalost dietního stravování. Předešlá praxe ve školní kuchyni vítána.
Nabízíme: Smysluplnou a odpovědnou práci v renomovaném zařízení s více jak stoletou tradicí, dobrý pracovní kolektiv a příjemné pracovní prostředí v lokalitě Vyšehradu. Platový tarif dle NV 341/2017 Sb. platných předpisů + příplatky. Benefity ve formě dotovaného stravování, příspěvku na dovolenou, možnost dovolené v našem rekreačním středisku v Jižních Čechách, příspěvek na penzijní připojištění a další.
Další informace při pracovním pohovoru.

-   Kuchař / kuchařka
Požadujeme: vyučení v oboru, samostatnost, bezúhonnost. Znalost normování, znalost dietního stravování. Předešlá praxe ve školní kuchyni vítaná.
Nabízíme: Smysluplnou a odpovědnou práci v renomovaném zařízení s více jak stoletou tradicí, dobrý pracovní kolektiv a příjemné pracovní prostředí v lokalitě Vyšehradu. Platový tarif dle NV 341/2017 Sb. platných předpisů + příplatky. Benefity ve formě dotovaného stravování, příspěvku na dovolenou, možnost dovolené v našem rekreačním středisku v Jižních Čechách, příspěvek na penzijní připojištění a další.
Další informace při pracovním pohovoru.

-   Pracovnice v prádelně
přijmeme pracovnici do prádelny s úvazkem 0,75
Požadujeme: spolehlivost, odpovědnost, zkušenost s podobnou prací v prádelně, pečlivost. Trestní bezúhonnost, nekuřák. Práce je na 0,75 úvazek – pracovní doba 7,00 – 13,30. Práce je vhodná pro zdravé osoby (fyzická práce). Nástup co nejdříve.
Nabízíme: platový tarif podle dle NV 341/2017 Sb. platných předpisů + příplatky. Zaměstnání ve stabilní organizaci s přátelským prostředím. Dobrá dopravní dostupnost, 7 min. metro Vyšehrad. Dotované stravování. Čerpání benefitů ve formě příspěvku na rekreaci, Multisportkarta, příspěvek na penzijní připojištění, apod.
Další informace při pracovním pohovoru.

-   Údržbář
Požadujeme: vzdělání – min.vyučen, znalost údržbářských prací, spolehlivost, časovou flexibilitu, fyzickou zdatnost, trestní bezúhonnost. Znalost zákona 250/2021 výhodou.
Nabízíme: platový tarif podle  dle NV 341/2017 Sb. platných předpisů  + příplatky. Práce je na celý úvazek 7-15,30. Další informace při pracovním pohovoru.

 

JÚŠ bude o výsledcích výběrového řízení informovat pouze ty uchazeče, s nimiž vešel do osobního kontaktu (např. pohovor) nebo ty uchazeče, kteří o informaci písemně požádají již při přihlášení do výběrového řízení nebo ji následně vyžádají jinou vhodnou formou (např. telefonicky, e-mail apod.).
Výběrové řízení může být ze strany JÚŠ zrušeno bez udání důvodů.

Kontaktní osoba: Ing. Monika Šlahorková - personalista
Profesní životopis a motivační dopis můžete doručit těmito způsoby:

  • zaslat na e-mail: m.slahorkova@jus.cz
  • doručit osobně po předjednání schůzky na telefonu: 241 083 260
  • zaslat na adresu: Jedličkův ústav a školy, personální oddělení, V Pevnosti 4, 128 41 Praha 2
  • doručit do datové schránky (iahzkym)

 




poslední aktualizace 23.04.2024

nahoru