Jedličkův ústav a školy ilustrace Jedličkův ústav a školy – kvalitní bezbariérová škola, která ucelenou rehabilitací připravuje děti a mládež s tělesným postižením k integraci do života. logo Praha
Jedličkův ústav a Mateřská škola a Základní škola a Střední škola, V Pevnosti 4, 128 41 Praha 2,
tel.: 241 083 233, e-mail: jus@jus.cz, IČO: 70 87 31 60
ilustraceO nás
ilustraceAktuality z Jedle
ilustraceNaše služby
ilustraceBezbariérové školy JÚŠ
Projekty a pravidelné aktivity
Centrum služeb Vyšehrad
Pronájmy volných prostor
Výběrová řízení a pracovní příležitosti
Podporují nás
Kontakty
110 let Jedličkova ústavu
Fotogalerie
Objednávání jídel
Mapa stránek

Ubytování a pronájmy


Jednou z forem doplňkové činnosti Jedličkova ústavu a škol je nabídka ubytování a pronájem volných prostor.
Celoročně ubytováváme v našich hostinských pokojích, v době prázdnin v našich domovech mládeže Na Topolce a TAP.

Nabízíme také pronájmy vybraných prostor: 

  • tělocvičny – jednu větší (14 x 18 m) v objektu domova Na Topolce a jednu menší se zrcadly (10 x 5 m) v objektu naší školy
  • rehabilitační bazén (13 x 8 m) a malý bazén Axiona (2 x 4 m) 
  • divadelní sál s pódiem rovněž v objektu školy
  • školní třídy v objektu naší školy (vhodné pro výuku jazyků, hry na nástroje, semináře atd.)

V obci Buková na úpatí Novohradských hor, provozujeme rekreační zařízení s kapacitou 32 lůžek a 2 km od této obce ještě chatový tábor (20 chatek s celkem  60-ti lůžky). Rekreační zařízení v obci je využitelné celoročně pro rekreaci, setkání či výlety za poznáním krásné přírody a památek Novohradských hor. Chatový tábor se nachází na krásné louce na břehu rybníka a uživatelský komfort poskytuje hlavně v letních měsících. Nicméně své kouzlo má také v době teplejšího jara či klimaticky příhodném podzimu.

Prakticky všechny zde nabízené prostory a zařízení jsou bezbariérová a pro vozíčkáře a jejich doprovod finančně zvýhodněná. V rámci doplňkové činnosti jsme plátci DPH.
Charakteristiku jednotlivých prostor včetně fotografií, ceníků a odkazu na příjem objednávek najdete vždy na konci webových stránek jednotlivých zařízení.


Naše rekreační zařízení na Bukové v podhůří Novohradských hor má vlastní webové stránky na adrese www.jedlebukova.cz. Na těchto stránkách se můžete prostřednictvím textu i fotografií blíže seznámit s tímto naším objektem a zároveň i s jeho okolím, které je bohaté na historické památky a přírodní zajímavosti.

Využijte příznivých cen k zajištění  prázdninových pobytů. Letní prázdniny v Praze mohou být velmi přitažlivé zejména pro mimopražské kolektivy nejen s ohledem na to, že naše ubytování je téměř v centru Prahy, ale můžeme také nabídnout prostory ke sportovnímu (tělocvičny) i rekreačnímu (bazén) vyžití.  Naše ubytovací kapacity se nacházejí v blízkosti národní kulturní památky Vyšehrad a jsou obklopeny zelení.


Ceník pronájmů v objektech JÚŠ

Ceník ubytování 

Objednávka ubytování

Kontakt:

Dana Bukovská
Tel.:  241 083 515
d.bukovska@jus.cz


Poštovní adresa JÚŠ: V Pevnosti 4, 128 41, Praha 2

 

 




poslední aktualizace 08.01.2024

nahoru