Jedličkův ústav a školy ilustrace Jedličkův ústav a školy – kvalitní bezbariérová škola, která ucelenou rehabilitací připravuje děti a mládež s tělesným postižením k integraci do života. logo Praha
Jedličkův ústav a Mateřská škola a Základní škola a Střední škola, V Pevnosti 4, 128 41 Praha 2,
tel.: 241 083 233, e-mail: jus@jus.cz, IČO: 70 87 31 60
ilustraceO nás
ilustraceAktuality z Jedle
ilustraceNaše služby
ilustraceBezbariérové školy JÚŠ
Projekty a pravidelné aktivity
Centrum služeb Vyšehrad
Pronájmy volných prostor
Výběrová řízení a pracovní příležitosti
Podporují nás
Kontakty
110 let Jedličkova ústavu
Fotogalerie
Objednávání jídel
Mapa stránek

trhy chráněných dílen

Jedná se o jarní tradiční akci na Vyšehradě, o níž zájem z řad chráněných dílen z celé ČR neustále roste. Klienti a zaměstnanci těchto dílen zde předvádějí a prodávají své výrobky, které jsou kvalitními originály. Stánky bývají většinou situovány směrem od Táborské brány, kolem JÚŠ až k letní scéně na Vyšehradě (zadní část kapituly sv .Petra a Pavla).
Akci pořádá o.s. Borůvka.

Pravidelnými prodejci svých výrobků bývají: Fokus Praha - výtvarná dílna, Dílna Eliáš,sdružení Samaritán - Brno, Diakonie ČCE -Litoměřice, SPMP Hvozdy - Hvozdnice, domov pro zdravotně postižené Palata - Praha, Stacionář Sv.Ludmily -Uherské Hradiště, Fokus „Jinak” - Praha, Ústav péče Sv.Ján - Krásná Hora nad Vltavou, o.s. Borůvka - Praha, Diakonie stř.Ratolest-Praha , Arkádie Teplice , Diakonie ČCE Marta - Čáslav, ÚSP Na Výsluní - Bílsko, Diagnostický ústav - Nevyklov, Ústav soc. péče Litovel, Diecézní Charita Brno, Domoc Dana - Praha, Fokus Hvězdáři - Praha, SANIM Praha, Fokus aranžérská dílna Praha, ÚSP Kociánka -Brno,Domov důchodců -Dobřichovice, Chráněná dílna Sv.Prokop - Dolní Počernice , Diakonie ČCE Mohylová Praha ÚSP Střelice,TAPKY, Chráněná dílna PRAXES -Most aj.

Odkaz na webové stránky o. s. Borůvka: http://www.osboruvka.cz/




poslední aktualizace 01.09.2013

nahoru
ilustraceilustraceilustraceilustraceilustrace