Jedličkův ústav a školy ilustrace Jedličkův ústav a školy – kvalitní bezbariérová škola, která ucelenou rehabilitací připravuje děti a mládež s tělesným postižením k integraci do života. logo Praha
Jedličkův ústav a Mateřská škola a Základní škola a Střední škola, V Pevnosti 4, 128 41 Praha 2,
tel.: 241 083 233, e-mail: jus@jus.cz, IČO: 70 87 31 60
ilustraceO nás
ilustraceAktuality z Jedle
ilustraceNaše služby
ilustraceBezbariérové školy JÚŠ
Projekty a pravidelné aktivity
Centrum služeb Vyšehrad
Pronájmy volných prostor
Výběrová řízení a pracovní příležitosti
Podporují nás
Kontakty
110 let Jedličkova ústavu
Fotogalerie
Objednávání jídel
Mapa stránek

The Tap Tap

 

Naši kapelu The Tap Tap v roce 1998 založil a dodnes vede Šimon Ornest. V souboru hrají převážně handicapovaní studenti a absolventi Jedličkova ústavu v Praze.

Využíváme hlavně bicí nástroje (bicí souprava, bonga, conga, timbáles, elektronické padové bubeníky ajn.). Na doprovodné nástroje (tuba, saxofon, příčná flétna a piano) hrají hostující profesionální hudebníci.

Momentálně se náš repertoár skládá z vlastních skladeb a originálně přepracovaných písní známých umělců (Dan Bárta,  Xindl X, David Koller, Vojta Dyk, Matěj Ruppert či Tomáš Hanák), kteří s námi spolupracují.

Vystupujeme na hudebních festivalech (např. Mezi Ploty nebo Rock for People), také jsme hráli jako předkapela skupiny Elán v pražské O2 Aréně (2010), dále např. v Rudolfinu (2009), v Lucemburské filharmonii (2010) či v Českém centru v Bruselu (2009). Příležitostně hrajeme i na firemních akcích či soukromích večírcích. Pořádáme i vlastní akce: již tradiční benefiční koncert Párty na kolečkách a Velkou mikulášskou v Opeře.

Vydali jsme tři CD: Hopšidyridy, Sono Records (2006) a Párty na kolečkách, Sono Records (2010) a živý záznam koncertu v Opeře (2010).
 

 

O.s.TAP má své vlastní webové stránky: http://www.os-tap.cz




poslední aktualizace 28.06.2011

nahoru
ilustraceilustraceilustrace