Jedličkův ústav a školy ilustrace Jedličkův ústav a školy – kvalitní bezbariérová škola, která ucelenou rehabilitací připravuje děti a mládež s tělesným postižením k integraci do života. logo Praha
Jedličkův ústav a Mateřská škola a Základní škola a Střední škola, V Pevnosti 4, 128 41 Praha 2,
tel.: 241 083 233, e-mail: jus@jus.cz, IČO: 70 87 31 60
ilustraceO nás
ilustraceAktuality z Jedle
ilustraceNaše služby
ilustraceBezbariérové školy JÚŠ
Projekty a pravidelné aktivity
Centrum služeb Vyšehrad
Pronájmy volných prostor
Výběrová řízení a pracovní příležitosti
Podporují nás
Kontakty
110 let Jedličkova ústavu
Fotogalerie
Objednávání jídel
Mapa stránek

BAZÉNOVÉ PROVOZY Jedličkova ústavu Praha


Jedličkův ústav a školy nabízí k pravidelnému pronájmu dva bazény pro organizace, které mají oprávnění provozovat činnost v bazénech a mají proškolené instruktory. Velký, rehabilitační bazén, se nachází v samostatné budově propojené s budovou školy na adrese Praha 4, U Jedličkova ústavu 2/1349 (stanice metra Vyšehrad, 10 min. chůze). Klienti Jedličkova ústavu mohou zaparkovat auto v areálu školy na vyhrazených místech pouze po dobu předání a vyzvednutí klientů. Ostatní mohou parkovat v okolí školy na parkovišti Prahy 4. Druhý bazén se nachází v dalším objektu Topolka Jedličkova ústavu v suterénu budovy, na adrese Praha 4, Na Topolce 1/1350 (vchod přes vrátnici domova mládeže). Všichni, kdo využívají služby v areálu Jedličkova ústavu, mají povinnost se řídit Provozními řády a předpisy Jedličkova ústavu a dodržovat všechna příslušná, platná opatření.


Velký rehabilitační bazén a vířivý bazén v budově školy

Bazén a jeho zázemí se nachází v samostatné budově. Má rozměry 12,5m x 6m a je 1,2 m hluboký, s teplotou vody 28°C. Je vybaven dvěma protiproudy. Součástí bazénu jsou prostředky pro manipulaci s osobami se specifickými potřebami. Toaletní vozíky, v šatnách stoly na manipulaci s klienty. Sprchy vybavené sedátky pro sprchování klientů. Vstup do samotného bazénu je schodištěm a i po žebříku. Zvedák Arjo Maxi Move, zvedák Arjo kompatibilní s toaletními vozíky. Úroveň hladiny bazénu je nad podlahou ve výšce sedáku vozíku, tím je možno přesednout z vozíku do bazénu i tímto způsobem. V přilehlém prostoru se rovněž nachází vířivý bazén cca 4 X 3 m, s hloubkou 1m a teplotou vody 34°C s perlící lavicí a podstropním systémem pro manipulaci s klienty.
Bazénový provoz je celkově moderně vybaven velkým množstvím plaveckých, rehabilitačních a herních pomůcek. Vzhledem k systematické péči o kvalitu vody, je svými hygienickými podmínkami vhodný mj. i pro plavání rodičů s dětmi a rehabilitační a relaxační aktivity.


Malý bazén ARJO

Tento bazén se nachází v suterénu budovy Jedličkova ústavu „Topolka“ na adrese Praha 4, Na Topolce 1/1350.. (vstup přes vrátnici domova mládeže). Rozměry tohoto unikátního, skleněného, rehabilitačního bazénu ARJO jsou 2 x 4m, hloubka 1,07m. Svým zaměřením je vhodný ke cvičení, rehabilitaci a plavání s malými dětmi. Je vybaven pro manipulaci s osobami se specifickými potřebami. Přístup do bazénu je schodištěm nebo je k dispozici transportní zvedák Arjo Entroy.

Veškerá zařízení Jedličkova ústavu jsou pro pronájmy organizací využitelná ve vybraných hodinách, kdy zařízení nevyužívají klienti JÚŠ.

Ceník pronájmů v objektech JÚŠ

 

Kontakt:

Miloslav Lesina – vedoucí bazénových provozů
telefon: 241 083 334, 727 880 962
email: m.lesina@jus.cz

Jiří Dvořák – obsluha bazénu
telefon: 241 083 334, 727 880 962
email: j.dvorak@jus.cz

Vojtěch Matula – obsluha bazénu
telefon: 241 083 334, 727 880 962
email: v.matula@jus.cz

 




poslední aktualizace 11.03.2024

nahoru